И 2-те.
Известие
Collapse
No announcement yet.
ПОМОЩ не мога да запаля
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mvtodorovПървоначално публикувано от botsosПървоначално публикувано от mvtodorovПървоначално публикувано от botsosПреди ололо 3 месеца купувах акумулатор за 155цата, точно АЦ Делко, 12волта 62 А/Ч, за 125 кинта. Преди 2 седмици купих същия за Ровера на майка ми за 152лева. Питам аз, защо такава разлика за 3 месеца, а те ми отговарят ясно и точно:
Преди 3 месеца бяха 125, а сега 152, а от 01/11/2007 се вдигат цените с още 50 лева. Кво да се прави - акциз....
Та, май като гледам е по - добре човек да си купи по - скъп акумулатор и да не му се налага да го сменя често, че с тея темпове след 2 години един ще е към 600 кинта!!!Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
Alfa Romeo 90 2.0 '87
sigpic
Comment
-
Присетих се,че днес по едно време ми направи впечатление,че едната от лампите на плафона отпред светеше.
Прокрадва се съмнението,че цяла нощ съм го забравил и това е причината акумулатора да падне.
Възможно ли е от консумацията на една ламба в купето за една нощ да падне.
Лятото я бях забравил 3 денонощия но нямаше проблем.
Това,че ще се сменя акумулатора я ясно,но все пак искам да си обясня от какво се получи фала тази сутрин.
Преди малко мера акумулатора - 12.61V - пушка,стартовият ток ще го измеря вечерта че сам ми е малко неудобно
Метнах едни кабели в багажника да имам и ще видим утре сутринта.
Comment
-
Първоначално публикувано от mvtodorovПрисетих се,че днес по едно време ми направи впечатление,че едната от лампите на плафона отпред светеше.
Прокрадва се съмнението,че цяла нощ съм го забравил и това е причината акумулатора да падне.
Това,че ще се сменя акумулатора я ясно,но все пак искам да си обясня от какво се получи фала тази сутрин.
Преди малко мера акумулатора - 12.61V - пушка,стартовият ток ще го измеря вечерта че сам ми е малко неудобно
Метнах едни кабели в багажника да имам и ще видим утре сутринта.на другия ден никакъв проблем със запалването
зимата акомулаторите дават фираама виж и дали зарежда алтернатора като е запалена
че моя така замина без да светне нещо по таблотоVolvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Първоначално публикувано от mvtodorovПрисетих се,че днес по едно време ми направи впечатление,че едната от лампите на плафона отпред светеше.
Метнах едни кабели в багажника да имам и ще видим утре сутринта.
Comment
-
Първоначално публикувано от santo_traficanteПървоначално публикувано от mvtodorovПрисетих се,че днес по едно време ми направи впечатление,че едната от лампите на плафона отпред светеше.
Метнах едни кабели в багажника да имам и ще видим утре сутринта.на другия ден никакъв проблем със запалването
зимата акомулаторите дават фираама виж и дали зарежда алтернатора като е запалена
че моя така замина без да светне нещо по таблото
Comment
-
Първоначално публикувано от mvtodorovнекви идеи как да разбера дали алтернатора зарежда?
А тия модерни коли нямат ли си някакъв индикатор или нещо което да показва на таблото ?
Преди няколко дни един познат така му отказал акомулатора и се отказа,че има прекъснато кабеллче и затова не му зарежда.
Ама ти първо виж дали работи пък после ще умуваме :P155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Първоначално публикувано от hsrВзимаш един най-обикновен мултицет,палиш колата и замерваш-ако е от 13,5 нагоре значи е ОК.
а колегата - земи иди на сервиз
ше ти земат 20 лв ма поне ще свършат работаНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
Comment